Melodiradion fortsätter med samma årgång som tidigare men högre tempo.

Här är Caribbean Clipper från Glenn Millers repertoar, framförd av Jan Slottenäs Orchestra i en televisionssändning från år 2008.

Sedan dess har detta utsöka svenska storband bytt namn och är nu en av en handfull orkestrar i världen som har licensrätten att spela under namnet The World Famous Glenn Miller Orchestra med tillgång till Millers notbibliotek om 1 500 originalarrangemang. Slottenäs profilerade tidigt sin orkester med att spela så likt Glenn Millers ursprungsarrangemang som möjligt.

Jan Slottenäs och the Glenn Miller Orchestra turnérar flitigt i hela Skandinavien och att se och höra dem live är en fantastisk upplevelse. Gör som jag och köp en biljett till en konsert på två och en halv timme som man aldrig vill ska ta slut.